• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Regionens fremste B2B-nettverk

I Frisk Asker finner du et av Norges beste B2B-nettverk!

Klubbens partnernettverk består av mer enn 130 samarbeidspartnere, og bare "Nettverksdagen" samler over 300 mennesker og 100 bedrifter til en hel dag med faglig innhold og messeaktivitet. Vårt mål er å fasilitere de beste møteplassene, bidra til økt relasjonsbygging, og skape ny forretning for våre samarbeidspartnere. Ved å samarbeide tett med regionale bedrifter og organisasjoner, bidrar vi til å skape et vinn-vinn-forhold som fremmer både sportslig suksess og økonomisk vekst for bedrifter.

Som partner i bedritfsnettveket får du også tilgang på en rekke fordeler for bedriften som markedsføringsmuligheter, eksponering gjennom arrangementer og kamper, samt tilgang til eksklusive VIP-fasiliteter i Varner Arena.

Klubben ønsker å være en positiv kraft som bidrar til å forbedre livene til de som bor og arbeider i området. Vi er engasjert i en rekke samfunnsprosjekter, som inkluderer initiativer rettet mot å fremme fysisk aktivitet og sunn livsstil blant barn og unge, støtte til veldedige organisasjoner og lokale samfunnsgrupper. Ved å bruke vår innflytelse og ressurser til å støtte slike prosjekter, ønsker vi å være en positiv kraft for forandring og samhold i lokalsamfunnet.

Vil du høre om mulighetene for din bedrift hos oss?